UGEMENU 47

‘FORRETTEN 75,-

  • Friskrørt anderilette med cornichoner og brødchips 
  • MÆSK pandekage med lakserilette, frisk spinat og urtecreme 

HOVEDRETTEN 145,-

Efter kl. 16.00

  • Stegt valgflæsk med persillesovs, små faste kartofler og syltede rødbeder 
  • Boeuf Stroganoff af skåret okse med cremet mos 

VEGETARRETTEN 130,-

  • Friteret selleribøf med persillesovs, syltede rødbeder og små kartofler 

SUPPEN 50,-

  • Tomatsuppe med basilikum og mascarpone 
  • Jordskokkesuppe med timian croutoner 

SALATEN 45,-

  • Blomkålssalat med spidskål, friske urter ristede mandler, syltede rødløg og gomadressing 

MÅLTIDSSALATEN 95,-

  • Salade niçoise med lynstegt tun, æg, hjertesalat, grønne bønner, cherrytomat, sorte oliven, rødløg og niçoise dressing 

DESSERTEN 49,-

  • Bagt æble med marcipan, nødder og mascapone creme 
  • Oreo cheesecake dessert 
  • Fantastisk MÆSK-brownie med karamelcreme

WEEKENDSTEGEN 185,-

Fredag og Lørdag 

  • Flæskesteg med sprød svær, confiteret andelår, skøn julesovs, rødkål, små faste kartofler, brune kartofler og bagt pigeon æble 

FROKOSTRETTEN 120,-

Indtil kl. 16.00 – mandag til fredag / IKKE lørdag

  • Klassisk cottage pie med oksekød, bagt mos og syltede rødbeder 


SLOW FOOD – FAST

“Slow food fast” er ikke en modsætning
– det er et løfte om ægte smag, serveret uden ventetid

For køkkenchef Mads handler mad ikke om at være prætentiøs – men om at skabe smag, der føles rigtig. I videoen deler han sin tilgang til køkkenet hos MÆSK, hvor ærlige råvarer, balance og gode oplevelser er i centrum.

HUSK:

Bemærk da vi ønsker at sikre, at du får din mad varm og dermed den bedste madoplevelse fra MÆSK, gør vi  ikke din bestilling klar, førend du står i butikken.

Hvis du således gerne vil have din mad til et specifikt tidspunkt, bedes du komme i god tid, da der kan være nogle minutters ventetid – især i rush-hour kl. 17.30 og 19.00.